Кадър БНТДоналд Тръмп не изневери на стила си да прави напълно взаимноизключващи

...
Кадър БНТДоналд Тръмп не изневери на стила си да прави напълно взаимноизключващи
Коментари Харесай

Тръмп: Краят на САЩ идва до 3 години

Кадър Българска национална телевизия

Доналд Тръмп не изневери на стила си да прави напълно взаимноизключващи се твърдения и да популяризира невероятни теории на конспирацията.

Сега изненадващо той предвижда края на Съединени американски щати след три години, само че може да се кандидатира за президент през 2024 г., точно след 3 години.

Бившият президент направи спорни изказвания в изявление за Newsmax във вторник дружно с някогашния прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той продължава да упорства, че президентските избори през 2020 година са фалшифицирани.

След като Тръмп загатна, че  " страната ни е тръгнала в действителност надолу през последните осем месеца, както никой в никакъв случай не е виждал до момента ", той изяснява, без да показа никакви доказателства, че нацията ще завърши да съществува.

" И вие отивате на тези избори, които предстоят през 24-та - само че няма да е останала страна ", изяснява Тръмп. " Изборите бяха фалшифицирани и няма да е останала страна след три години, споделям ви. "

Спайсър отбелязва, че Тръмп е решил да се кандидатира през 2024 г. и че почитателите му биха могли да се усещат удобно.

Тръмп заобикаля пряк отговор, само че дава обещание на Спейсът, че може да се гордее с избора и също по този начин съобщи, че Америка в този момент е станала за смях, съобщи news.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР